Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Șoc pentru PSD. Iohannis anunță Revoluție în Poliție. Vinovații vor răspunde

Președintele Klaus Iohannis a participat, marți, la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru de Interne.

Iohannis le-a amintit oficialilor din MAI compromisurile făcute în timpul guvernărilor PSD.

”Domnule premier, este o reală ușurare pentru noi toți că acum avem un guvern care se dedică muncii pentru români. Domnule Vela, este o poziție foarte complicată, sunt convins că veți da tot ce puteți, toată priceperea, tot timpul, pentru a umple din nou poziția de ministru al Afacerilor Interne cu conținut.

Tuturor, va cer o schimbare de paradigmă. Începând de astăzi veți pune în cetrul tuturor preocupărilor dvs. siguranță cetățeanului român. Este o sarcina extrem de dificilă, mai ales după o perioada tulbure pentru acest minister de maximă importantă pentru România.

S-a terminat aseară guvernarea pesedistă eșuată și iresponsabilă. Dilentanti pesediști și oameni care au văzut doar interesul propriu și al găștii de partid au vrut să pună mâna pe toate marile sisteme din România și dvs. ați fost o țintă predilectă pentru pesediști.

Acele trei gverne PSD-site au încercat constant să-și insurubeze prietenii, neamurile în cele mai importante poztii din stat. Acest lucru a dus la ce am văzut cu toții. Poliția Română, Jandarmeria Română, DSU, au fost sub un atac public constant, pentru că ați tolerat sau ați fost obligați să tolerați insurubarea unur persoane care nu aveau ce caută. Vi s-au impus abiodari care nu aveau nimic de a face cu etică profesionistă. S-au folosit metode perfide pentru a va juca pe unii împotriva celorlalți.

Domnule ministru, aveți în structurile ministerului mii și mii de adevărați profesioniști, dați-le o șansă. Dați o șansă Poliției Române, Jandarmerie, Pompierilor, să își recapete demnitatea în față românilor, să arate că avem profesioniști. Reabilitați-va în ochii românilor, asigurați siguranță cetetanului. Eliminați incompetentii, pilele care au ajuns în diferite structuri de comandă și de conducere.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.