Victor Ponta dinamitează scena politică. Liderul Pro România spune pe cine votează în turul II. Apel la stânga unităVictor Ponta dinamitează scena politică. Liderul Pro România spune pe cine votează în turul II. Apel la stânga unită
Victor Ponta dinamitează scena politică. Liderul Pro România spune pe cine votează în turul II. Apel la stânga unită
Ultima Ora Breaking News Economic Exclusiv Politic Social

Șoc pentru Ponta. Lideru Pro România va fi trădat. Oamenii săi negociază plecarea din partid

Faptul că liderul Pro România Victor Ponta a anunțat că nu va vota nici el și nici parlamentarii partidului investirea Guvernului Orban aduce nemulțumiri majore în rândul membrilor de partid.

Surse parlamentare din partidul lui Ponta au declarat pentru NewsTeam.ro că întâmpină numeroase probleme în teritoriu după ce Pro România a votat demiterea Guvernului Dăncilă.

Parlamentarii Pro România, spun că primarii pe care-i au în coordonare le cer bani pentru dezvoltarea comunităților pe care le conduc, iar faptul că partidul se plasează în afara Guvernului nu le va aduce nici un leu în visteria localităților.

Mai mult, aceștia au amenințat că se vor îndrepta spre PNL sau spre alt partid care va fi cooptat în Guvern fie chiar și la nivel de secretar de stat sau altă funcție.

”Nu am plecat din PSD să votez moțiunea ca acum să stau pe lângă Guvern. În teritoriu primarii ne cer să le dăm bani. Spun că am votat degeaba demiterea lui Dăncilă dacă stăm tot pe tușă. Nu cred că este normal așa ceva. Oamenii au dreptate. Vin alegerile locale și dacă nu au bani nu pot face nimic. Cine ne va da nouă bani dacă votăm contra Guvernului. Nimeni. Ponta greșește.Primarii mi-au spus că se vor duce la cei care sunt acum la guvernare. Cred că au dreptate”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.