Liviu Dragnea o face de râs pe Olguța Vasilescu: Ea a cerut lui Dăncilă să să fie măcar consilier onorific
Ultima Ora Politic

Șoc pentru Olguța Vasilescu. Liviu Dragnea îi dă lovitura fatală

Președintele Klaus Iohannis a înștiințat-o joi pe premierul Viorica Dăncilă, printr-o scrisoare, că a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării.

Șeful statului spune că fostul ministru al muncii nu are experiența necesară, a făcut declarații controversate și a avut presiuni asupra justiției.

Fostul ministru al apărării, senatorul Adrian Țuțuianu spune că Dragnea o va pune pe Viorica Dăncilă să facă  o altă nominalizare, dar că încă nu are curajul să-i spună Liei Olguța Vasilescu.

„Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană. Ambele părți implicate, și PSD și Klaus Iohannis, joacă din punct de vedere politic această numire. Dl Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.

PSD – și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea și a doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului”, a spus Țuțuianu la digi24.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.