Șoc. Olguța Vasilescu implicată în cazul Sorinei. Mărturia tatălui 5
Șoc. Olguța Vasilescu implicată în cazul Sorine. Mărturia tatălui
Ultima Ora Politic

Șoc. Olguța Vasilescu implicată în cazul Sorinei. Mărturia tatălui

Tatăl adoptiv al Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, susţine că ministrul Olguţa Vasilescu a fost la curent de la început cu acet caz şi că ar fi intervenit personal la Consililul Judeţean Mehedinţi când era ministru al muncii pentru a se asigura că procedura de potrivire a familiei adoptive cu Sorina îşi va urma calea legală şi se va desfăşura conform normelor.

Acesta mai spune că întreaga poveste a căpătat dimensiuni halucinante şi că familia sa şi avocaţii primesc de câteva zile ameninţări cu moartea din partea celor convinşi ca fata a fost adoptată pentru a-i fi prelevate organele, conform digi24.ro

Un incident în trafic a avut loc ieri, când maşina cu care se deplasa ar fi fost recunoscută de un susţinător al familiei asistentului maternal, care i-ar fi şicanat în trafic, i-ar fi urmărit şi ar fi încercat să îi scoată în afara părţii carosabile, a mai povestit Săcărin.

Potrivit acestuia, şi poziţia autorităţilor române referitor la acest caz este surprinzătoare, pentru că acestea pun la îndoială o decizie judecătorească definitivă şi procedura de adoptie care s-a derulat greu de la început.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii