Cum vrea PSD să fure Referendumul
Ultima Ora Politic

ȘOC. Modificări în procesul lui Dragnea. Cine îl va judeca

ȘOC. Modificări în procesul lui Dragnea. Cine îl va judeca

Secția pentru judecători a CSM dezbate, miercuri, in sedinta, situatia completurilor de 5 judecatori ale ICCJ pentru anul 2019. In functie de deciziile care vor fi luate în CSM, se va stabili daca dosarul in care este judecat Liviu Dragnea in apel va fi judecat de completul deja format sau va fi repartizat unui alt complet.

ICCJ a stabilit, pe 13 decembrie, componența completurilor de 5 judecători in materie penala si civila pentru anul 2018, dosarul în care se judecă apelul lui Liviu Dragnea fiind repartizat la completul nr. 2 penal, format din Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa și Simona Enceanu.

Noua tragere la sorti a avut loc după o decizie a CSM, prin care s-a stabilit să existe 3 completuri de 5 judecatori in materie penală, nu două ca până acum, iar extragerea să fie realizată cu bile.

Surse din sistem au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO că, daca astazi s-ar fi administrat probe, cauza ar rămâne în componenta acestui complet de judecata. In caz contrar, cauza ar putea fi repartizata unui nou complet, care va fi tras la sorti la începutul anului urmator.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.