Se menține procentul dezastruos pentru PSD-ALDE: doar 20%
Ultima Ora Politic

Șoc. Mărturia care-l îngroapă pe Liviu Dragnea. ”Am mințit la parchet”. Foto

Comitetul Executiv al PSD a decis să-i retragă sprijinul politic vice-primarului general al Capitalei Aurelian Bădulescu pe motiv că prin declarațiile sale a adus prejudicii de imagiene partidului condus de Liviu Dragnea.

„E o golănie. M-am dus la ședință, dar nu am fost lăsat să intru. M-a întrebat cineva cine sunt, la intrare. I-am zis că am avut invitație, nu m-a lăsat. M-am întors și am plecat. E o execuție de tip mafiot, fără a putea spune ce am de spus. Am mințit la Parchet. Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Am mințit în legătură cu mitingul din 10 august 2018. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid.. Poftim, am spus-o public. (…) Cu ce am mințit o să spun la Parchet. Pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid care acum mă exclude. D-aia. Ca să îl apăr pe Codrin Ștefănescu, ca să apăr democrația ca să fie bine. (…) Nu eram eu ăla pe toate posturile care spunea lumea „Bă, nu ne dă aviz, zice că e piața ocupată.”. Am 25 de plângeri penale… păi ca să ce?(…) Nu îi e rușine lui Mutu? Câte voturi a luat Mutu? Nu îi e rușine?” a spus Bădulescu în apărarea sa.

ULUITOR: Dosarul ”10 august” este un fals. Bădulescu: ”Am mințit la Parchet ca să apăr un partid”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii