Viorica Dăncilă spune că făcea gafe din cauza lui Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

ȘOC. Lovitură URIAȘĂ pentru Dăncilă. Dragnea a înlocuit-o cu Codrin Ștefănescu

ȘOC. Lovitură URIAȘĂ pentru Dăncilă. Dragnea a înlocuit-o cu Codrin Ștefănescu

Miniștrii și secretarii de stat trebuie să dea raportul în aceste zile în față lui Codrin Ștefănescu. Dragnea l-a pus pe secretarul general adjunct al PSD să evalueze activitatea membrilor guvernului. În 2008, Ștefănescu a organizat la un protest împotriva acceleratorului de particule al CERN, susțînând că „găurilor negre care vor înghiți Pământul”.

Ștefănescu a declarat pentru g4media.ro că îi pune pe miniștri să explice de câte ori au ieșit la televiziuni și ce rating au avut. „Câte conferințe de presă au făcut, care a fost ratingul, câte comunicate de presă au dat, la câte întrebări au răspuns din partea mass media, la câte emisiuni au participat, cu grafice, și au explicat ce au făcut. Toată această monitorizare de media merge tot la primul ministru, care va avea trei dimensiuni: analiză pe care o face singură, analiză programului de guvernare făcută de partid și analiză pe presă. Premierul vine cu concluzia în CEX și discutăm pe fiecare în parte”, a declarat Ștefănescu.

El a menționat că lunea viitoare ar urmă să fie finalizată evaluarea miniștrilor la partid.

Mai mulți baroni locali care l-au susținut pe Liviu Dragnea în confruntarea cu puciștii la ultimul Comitet Executiv al PSD sunt extrem de nemulțumiți de faptul că miniștrii susținuți de ei sunt evaluați la partid de Codrin Ștefănescu, mai scrie g4media.ro.

Evaluatorul miniștrilor, Codrin Ștefănescu, a participat în 2008 la un miting împotriva experimentului LHC, acceleratorul de particule al CERN. El spunea că „Pământul va fi înghițit de o gaură neagră”.

La vremea respectivă, Codrin Ștefănescu era vicepreședinte al Partidului Conservator. Împreună cu un alt lider al partidului, Marius Marinescu, și cu câteva zeci de mebri PC, el a protestat în față reprezentanței Comisiei Europene în România față de efectele „apocaliptice” ale experimentului de la Geneva.

“Din câte am înțeles eu, din ce am citit și ce spun unii cercetători este că experimentul va eșua și se va crea o gaură neagră. Oamenii de știință spun că, odată deschisă, această gaură neagră va absorbi tot ce este în jur și nu va putea fi închisă. Așa că se poate că întreg Pământul să fie înghițit”, a declarat atunci Ștefănescu, citat de hotnews.ro. Ela cerut oprirea acestor experimente. “Să nu facă experimente până când nu au tehnologia de a ajunge pe Luna”, a mai declarat Codrin Ștefănescu.

„Avem deja niște experiențe negative atunci când s-a inventat energia atomică și vedeți ce s-a făcut cu acea invenție. În loc să meargă în direcția umanitară, a mers către o catastrofă care a avut loc în Nagasaki și Hiroshima. A fost folosită împotriva oamenilor, nu în folosul lor energia atomică. Sper să nu se ajungă la o catastrofă, sper!”, mai arată Codrin Ștefănescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.