lovitură cruntă pentru corupți
lovitură cruntă pentru corupți
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Prezidențiale 2019

Șoc la Rahova. Liviu Dragnea nu a scăpat de furia deținuților. A fost scuipat și înjurat. Gardienii au intervenit de urgență

Liviu Dragnea are probleme mari în Penitemciarul Rahova unde este încarcerat. Răul pe care l-a făcut Dragnea cât a condus România a ajuns și la urechile deținuților care-i sunt acum colegi, iar aceștia au ținut să-și arate furia față de fostul lider PSD.

Încarcerat la Rahova după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, surse din penitenciar ne-au dezvăluit că Dragnea a fost agresat de câțiva deținuți.

Se pare că fostul lider al PSD are zile fripte și în închisoare. Cum jandarmii nu mai sunt prin preajmă să îl ferească de oamenii revoltați, Dragnea a fost scuipat și înjurat ca la ușa cortului de câțiva deținuți. Nu am reușit să aflăm care a fost cauza izbugnirii acestui conflict, însă în urma evenimentului, paznicii penitenciarului și-au focusat atenția asupra ”deținutului de lux” pentru pentru ca incidentul să nu se mai repete.

Vă reamintim că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman și încarcerat la Penitenciarul Rahova, sub regim închis, relatează expresmedia.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.