Dăncilă și Tăriceanu sunt terminați. Mișcare de ultimă oră pe scena politicii. S-au unit pentru a-i distruge
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Șoc în coaliția PSD-ALDE. Tăriceanu o umilește pe Dăncilă. Decizia care o scoate din sărite pe șefa Guvernului

Liderul ALDE călin Popescu Tăriceanu a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, după ce s-a consultat cu liderii din teritoriu ai partidului.

Tăriceanu i-a transmis președintelui PSD Viorica Dîncilîă că și fără susținerea partidului pe care-l conduce, el va intra în lupta pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Mai mult, liderul ALDE o umilește o pe Dăncilă, acesta spunând că peste 90 la sută dintre pesediști îl vor vota pentru funcția de președinteb al României.

„Vom hotărî separat sau împreună despre candidatura separat sau condițiile optim de candidatura comună. ALDE, că formațiune de factură liberală își propune să reprezinte electoratul de factură liberală la aceste alegeri. Apartenența la acest partid mă obligă să reprezint printr-o candidatura acest partid.

Am discutat în repetate rânduri și doamna Dancila a declarat că și ei fac o evaluare pe baza sondajelor în care măsoară diferite candidaturi. În sondajul pe care noi le-am făcut, doamna Dancila nu e inclusă, a declratat foarte clar că nu dorește să candideze la prezidențiale. În ceea ce mă privește, există o favorabilitate de 90% în rândul respondenților favorabili PSD”, a declarat Tăriceanu.

PSD va decide pe data de 3 august pe cine va arunca în lupta pentru președenția România, într-un Congres Extraordinar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.