PSD și PNL nu s-au decis pe cine să pună candidat la Primăria Capitalei
Gabriela Firea, anunță că PSD București o vrea la Primăria Capitalei
Ultima Ora Politic

Șoc: Gabriela Firea pierde Bucureștiul în favoarea lui Nicușor Dan

 Nicușor Dan are o susținere puternică în USR București pentru candidaturaîn calitate de independent, pentru Primăria Capitalei, potrivit unei consultări interne dată publicității duminică.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% – pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% – pe Mihnea Bărbulescu. La consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1.917.

„Democrația internă și promovarea competenței sunt două dintre valorile de baza ale USR. În spiritul acestor valori, USR București a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a află direct de la membrii USR care este soluția pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care și-au exprimat o opțiune vor că partidul să-l susțînă pe Nicușor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureștiului”, precizează USR București.

Rezultatele consultării vor fi prezentate în Conferință Municipiului București a USR, care va avea loc duminică și, pornind de aici, va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor, se mai arată în comunicat.

Într-o postare pe Facebook, Nicușor Dan le mulțumește membrilor USR București pentru votul de încredere.

„Mulțumesc membrilor USR București pentru votul de încredere. Cu 86% din voturile exprimate, membrii filialei București au votat că USR să mă susțînă la Primăria Capitalei. Imediat după terminarea campaniei pentru prezidențiale, vom începe muncă pentru armonizarea proiectelor pentru București. Putem realiza schimbarea pe care toți bucureștenii o așteaptă de prea mult timp. Vom duce împreună până la capăt această campanie așa cum am început-o, cu deschidere și hotărâre, mai puternici că niciodată. Sunt, alături de voi, București 100%. Suntem echipa de care orașul nostru are nevoie!”, a scris Nicușor Dan.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.