Șoc. Gabriela Firea Demisonează de la Primărie. Alegeri anticipate în București 7
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Șoc. Gabriela Firea Demisonează de la Primărie. Alegeri anticipate în București

În ultima perioadă de timp, aparițiile publice tot mai rare ala Primarului General al Capitalei Gabriela Firea au dat naștepe la tot felul de speculații în rândul clasei politice.

O informație de ultimă ora a dat-o publicității deputatul PMP Robert Turcescu care spune că în PSD se vorbește despre demisia Gabrielei Firea de la Primăria Capitalei și de organizarea de alegeri anticipate pentru funcția de edil al Bucureștiului.

”Vom avea, probabil, alegeri anticipate la Bucuresti, pentru functia de Primar General.

Later edit: pentru ca vad tot soiul de interpretari ale postarii mele fac precizarea ca aceasta varianta am auzit-o azi, absolut intimplator, din gura (mare) a unui deputat PSD care vorbea la telefon in lift. Si respectivul spunea ceva de o sedinta la care Mutu de la Sectorul 6 ar fi vorbit despre aceasta varianta”, spune Turcescu.

Gabriela Firea a fost internată în ultima perioadă în spital, aceasta având serioase probleme de sănătate, fapt care nu i-a permis să vină regulat la Primăria capitalei așa cum obișnuia aceasta.

Șoc. Gabriela Firea Demisonează de la Primărie. Alegeri anticipate în București 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii