PSD le suspendă copiilor săraci bursele sociale!
Ultima Ora Politic

ȘOC. Dragnea vrea să scape de sechestrul din dosarul Tel Drum. Prejudiciul este colosal

ȘOC. Dragnea vrea să scape de sechestrul din dosarul Tel Drum. Prejudiciul este colosal

Liviu Dragnea vrea să scape azi de sechestrul din dosarul Tel Drum. Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat şi de fraude cu bani europeni, anunță  realitatea tv.

Prejudiciul creat în dauna bugetului public este de peste 30 de milioane de lei, iar fondurile europene fraudate sunt de 21 de milioane de euro.

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă cererea lui Dragnea de a avea acces la conturile bancare.

„Suspectul Liviu Nicolae Dragnea, preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. Grupul iniţiat în anul 2001 are ca principal scop obţinerea, în mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finanţate din fonduri publice (naţionale şi europene), prin comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii”, spune DNA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.