Premierul a susținut că în „declaraţia de la Galaţi”, PSD va susţine cu tărie că nu mai acceptă niciodată ca pensiile şi salariile să fie tăiate, că nu mai acceptă niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptă niciodată ura şi dezbinarea. „Că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin. Noi, Guvernul, am urmărit fiecare punct din programul de guvernare, pentru că fiecare punct e pliat pe ceea ce vă doriţi. Noi venim cu proiecte, realizări, alţii vin cu jigniri, ură şi ţipete. Acest lucru arată că atunci când nu ai proiecte vii şi ţipi, jigneşti, dar românii nu vor acest lucru. Românii sunt oameni paşnici, îşi iubesc ţara”. De emoție, Viorica Dăncilă a greșit din nou orașul în care se află. „Dragi români, facem aici summitul de la Iași”. Ulterior a revenit și a afirmat că PSD face „declarația de la... Galați”.
Ultima Ora Breaking News Europarlamentare 2019 Exclusiv Politic Prezidențiale 2019

Șoc. Dăncilă face măcel în PSD. Cine-i omul care coordonează jihadul. FOTO

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă vrea să scape de toți oamenii care i-au fost fideli lui Liviu Dragnea.

Dăncilă, i-a chemat la Neptun pe toți liderii partidului pentru a discuta despre remanierea Guvernului și despre Congresul extraordinar din 29 iunie, când se va alege noua conducere a partidului.

Printre miniștrii posibil să fie vizați de demitere fiind Daniel Suciu, Răzvan Cuc, Bogdan Trif ,Carmen Dan, Ecaterina Andronescu și Teodor Meleșcanu au declarat surse din PSD, pentru NewsTeam.ro.

Mai mult, aceleași surse spun că actualul ministru al economiei Nicolae Bădălău își dorește postul de vice-premier dar și de ministrul al dezvoltării ocupate acum de Suciu.

Bădălău a asigurat-o pe Dăncilă că fi șefa PSD și că va rămâne până la alegerile parlamentare din 2020.

Aceleași surse spun că Bădălău vrea și postul de președinte executiv al partidului.

Revoltă. Ministrului Economiei, Niculae Bădălău, îi pleacă Giugiul de sub picioare

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.