Șoc: Actorul Bogdan Stanoevici și-a anunța candidatura la prezidențiale 1
Ultima Ora Politic Social

Șoc: Actorul Bogdan Stanoevici și-a anunța candidatura la prezidențiale

Un actor cunoscut, fost ministru în Guvernul Ponta, și-a anunța candidatura la prezidențiale, pe contul de Facebook. Este vorba despre fostul ministru Bogdan Stanoevici, un actor din Fructul Oprit. Acesta va candida independent.

„De câțiva ani încoace mă tot întreb ce ar trebui făcut pentru România și pentru că România mea arată altfel am luat poate cea mai importantă decizie a vieții mele – aceea de a candida pentru funcția de președinte al României”, a zis Bogdan Stanoevici, managerul Circului Globus din București.

„De ce? Pentru că am o datorie de conștiință față de țara mea în care m-am născut și m-am format ca individ. Și mai am o datorie de suflet față de mama mea care a iubit această țară la fel de tare cum m-a iubit pe mine și care, într-o zi, cu lacrimi în ochi, mi-a cerut ca atunci când voi fi pregătit să fac ce-mi stă în putință pentru a schimba ce este strâmb în această țară. Iată că momentul acela a sosit!”, a mai zis actorul din Fructul oprit.

”Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-și regândească atitudinea față de ceilalți și față de țară. Dacă gândim de pe poziția de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândește și face întotdeauna ce spune.”, a declarat Bogdan Stanoevici.

Cine este actorul?

Bogdan s-a născut în București și a absolvit I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. Ulterior, s-a stabilit în Franța. Bogdan Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta.

”A sosit momentul pentru MAREA SCHIMBARE…”, așa începe mesajul său pe Facebook.

Până acum, singurul care și-a anunțat candidatura, în mod oficial, este președintele Klaus Iohannis. Șeful statului are cele mai mari șanse potrivit unui sondaj realizat recent de IMAS.

Ar mai fi în cărți Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, dacă va reuși să scape de mâna justiției.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.