Liderul PMP Eugen Tomac spune că președintele PSD Liviu Dragnea are un plan concertat prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei".
Ultima Ora Politic

ȘOC. A FOST DEZVĂLUIT PLANUL LUI DRAGNEA. ROMÂNIA VA FI PREDATĂ LUI VLADIMIR PUTIN. TRĂDARE NAȚIONALĂ

Liderul PMP Eugen Tomac spune că președintele PSD Liviu Dragnea are un plan concertat prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei.

Acesta invocă ca argumente amplasarea de către Rusia de rachete pe litoralul Mării Negre, blocarea achiziţiei corvetelor, atacarea în contencios a prelungirii mandatului şefului Statului Major, criza energetică de proporţii generată de PSD – ALDE, vizita ministrului Finanţelor la Moscova şi participarea preşedintelui CCR Valer Dorneanu la o ceremonie în capitala rusă.

”Trădare sau doar prostie crasă?

Apar informaţii că Rusia şi-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Mării Negre în apropiere de Ucraina.
Între timp, Guvernul păpuşat de Dragnea blochează achiziţionarea de corvete pentru dotarea Marinei Militare, nerespectând, practic, angajamentul luat în faţa partenerilor NATO (la presiunea SUA) de a acorda 2% din PIB Apărării.
Tot Executivul atacă în contencios prelungirea mandatului Şefului Statului Major General al Armatei Române, decredibilizându-l pe acesta şi dând un semnal dezastruos către personalul din MApN.
Tot acum, PSD – ALDE au generat o criză energetică de proporţii, România importând masiv gaz rusesc vândut de Gazprom.
Colac peste pupăză, ministrul de Finanţe, care se face vinovat de căderea fabuloasă a Bursei de la Bucureşti, face o escală în decembrie la Moscova.
Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, participă la o ceremonie, la Moscova, a Curţii Constituţionale a Federaţiei Ruse, urmată de decizii cât se poate de controversate la Bucureşti.
Oare toate acestea sunt simple coincidenţe sau există un plan concertat al lui Dragnea prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei?

PS. Noroc cu Presedintele Băsescu, pentru că, dacă stăteam după PSD, nu aveam nici până acum Scutul de la Deveselu. A fost cu 10 minute mai deştept decât această matrioşkă toxică instalată în ultimii ani în vârful statului”, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.