Criză majoră în PSD după respingerea Rovanei Plumb. Dăncilă caută înlocuitor. Cine este pe listă
Ultima Ora Politic

Siegfried Mureşan o distruge pe Dăncilă: ”Legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputația României”

Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă că, pentru social-democraţi, ”legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României” şi consideră că avem nevoie de un premier care să ”pună ţara înainte de toate”. Reacţia vine după ce prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat că o susţine în continuare necondiţionat pe Rovana Plumb pentru funcţia de comisar european, indiferent de poziția Uniunii Europene.

”Pentru pesedişti, legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României. Avem nevoie urgentă de un prim-ministru care să pună ţara înainte de toate”, a scris, duminică dimineaţă, pe Facebook, Siegfried Mureşan.

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că, în ciuda votului din Comisia Juridică a Parlamentului European şi a reacţiilor din ţară, are în continuare încredere în Rovana Plumb căreia îi acordă susţinerea sa necondiţionată.

Candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă de Comisia Juridică a Parlamentului European.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.