Siegfried Mureșan îl taxează dur pe Dragnea. Greșeala fatală a liderului PSD
Ultima Ora Politic

Siegfried Mureșan îl taxează dur pe Dragnea. Greșeala fatală a liderului PSD

Eurodeputatul Siegfried Mureșan îl face praf pe Dragnea după ce a declarat că membrii Pro România sunt securiști. PNL-istul subliniază faptul că majoritatea membrilor partidului lui Victor Ponta sunt fost PSD-iști, ceea ce face ca Dragnea să-și pună o pată neagra asupra partidului.

„Liviu Dragnea spune că PRO România este formațiune de securiști. Adevărul este că aproape toți membrii PRO România provin din PSD unde au făcut politică 20 de ani cot la cot cu Liviu Dragnea.

Domnule Dragnea, când ați aflat că sunt securiști? Înainte sau după plecarea din PSD? Dacă știați dinainte, de ce nu i-ați demascat? Dacă au plecat atât de mulți securiști din PSD în PRO România, câți securiști au fost și câți au mai rămas în PSD? Spuneți adevărul!”, scrie Mureşan pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat, joi, că dacă informația potrivit căreia Colegiul Comisarilor, din care face parte și Corina Crețu, a votat pentru transmiterea scrisorii Comisiei Europene de avertizare a României privind modificările la legile justiției, atunci aceasta este „o mincinoasă”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.