Lovitură cruntă pentru Viorica Dăncilă. Marți va fi trădată în Parlament. Plan ascuns al baronilor PSD
PSD explodează de ciudă! Constituția va fi modificată. Sunt vizate alegerile anticipate
Ultima Ora Politic Social

”Șî” Viorica Dăncilă s-a alăturat grevei de vineri: ”Cetăţenii au nevoie de drumuri mai bune”

Premierul Viorica Dăncilă a ținut un discurs la Summit-ul regiunilor și orașelor ținut la București, unde a cerut ”drumuri mai bune”. Este vorba despre al 8-lea Summit european organizat de Comitetul Regiunilor, în cooperare cu Președinția română a Consiliului UE. În mod uluitor, exact acestea sunt și doleanțe protestatarilor de vineri: greva generală de 15 minute pentru realizarea de autostrăzi în România – ”Șî eu!”.

Mișcarea #șieu dă roade, căci premierul Viorica Dăncilă a ținut un discurs la Summit-ul regiunilor și orașelor ținut la București, unde a cerut ”drumuri mai bune”. Este vorba despre al 8-lea Summit european organizat de Comitetul Regiunilor, în cooperare cu Președinția română a Consiliului UE.

Întrunirea adună laolaltă lideri europeni, naționali, regionali și locali de pe întregul continent, cu scopul de a dezbate viitorul Europei și modul în care oamenii se pot implica activ în proiectul construcției europene, prin intermediul autorităților locale și regionale. În cadrul acestuia va fi adoptată o declarație a liderilor regionali și locali privind viitorul Europei, cumulând opiniile acestora în perspectiva alegerilor europene și a unui nou mandat al instituțiilor europene.

„Cetăţenii europene au nevoie de spitale care să ofere servicii medicale mai performante, şcoli bine dotate care săa sigure educaţie de calitate, drumuri mai bune, siguranţă, prosperitate, echitate şi stabilitate”, a spus Dăncilă.

Grevă de 15 minute, în data de 15 martie, de la ora 15:15

Mișcarea despre care este vorba este lansată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi și reprezintă desfășurarea unei greve de 15 minute, în data de 15 martie, de la ora 15:15. Afaceristul a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro. Bucata de asfalt va fi inaugurată în timpul protestului național de 15 minute. Numeroase campanii și oameni s-au alăturat lui, au făcut evenimente pe Facebook pentru a aduna cât mai mulți oameni, iar scopul este să învingă în această luptă împreună.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.