Accident GRAV petrecut pe trecerea de pietoni: femeie din Cluj-Napoca, spulberată pe culoarea verde
Și-au făcut peste noapte propria trecere de pietoni. Poliția a intervenit
Ultima Ora Politic

Și-au făcut peste noapte propria trecere de pietoni. Poliția a intervenit

Trei bărbați din Piatra Neamț sunt acuzați că au îngreunat traficul rutier după ce au desenat o nouă trecere de pietoni, pe o stradă din oraș, conform mediafax.ro

Potrivit IPJ Neamț polițiștii au fost sesizați că pe o stradă din Piatra Neamț a apărut, miercuri seara, o nouă trecere de pietoni.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că aceasta a fost desenată de persoane care nu aveau autorizație pentru a face astfel de marcaje.

„Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche din Piatra Neamț, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente. De asemenea, la fața locului a fost solicitată o societate de prestări servicii publice din cadrul Primăriei Piatra Neamț, care a procedat la ștergerea marcajului”, a declarat pentru Mediafax Dimitrie Mocanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit sursei citate, trei bărbați au fost identificați ca fiind cei care au trasat ilegal trecerea de pietoni.

Aceștia au vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, sunt din Piatra Neamț și sunt cercetați pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.