Șerban Nicolae, ironic la adresa referendumului. Îndeamnă românii sa nu voteze
Ultima Ora Politic

Șerban Nicolae, ironic la adresa referendumului. Îndeamnă românii sa nu voteze

Deputatul PSD, Șerban Nicolae, îl atacă pe Klaus Iohannis într-o postare pe pagina sa de socializare. Social democratul declară că referendumul pregătit de Președinte este un simulacru, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate. Deputatul îndeamnă românii să voteze doar alegerile europarlamentare, nu și referendumul.

”26 MAI – DOAR ALEGERI EUROPARLAMENTARE!

Ca să paraziteze alegerile pentru Parlamentul European și ca să-l ajute cât o putea pe domnul Goe din fruntea listei partidului să nu rămână o loază și anul ăsta, Klaus Iohannis a impus un simulacru de referendum. Fals și uz de fals, specialitatea casei! Sau a caselor…

Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, NU ESTE UN REFEREDUM! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid, scuza jenantă a unui politruc (după propria caracterizare!) și o manipulare ieftină. Conștient, nu poți accepta propria-ți batjocorire!În 26 mai, în secția de votare, EU REFUZ TENTATIVA DE FRAUDĂ MORALĂ ȘI AȘA-ZISUL BULETIN DE VOT PENTRU REFERENDUM! Nu este un referendum real și licit și nu este o intenție onestă în spatele aceste manevre ieftine. Eu susțin participarea la toate tipurile de scrutin, dar nu la simulacre. Merg pe 26 mai la secția de votare și voi vota doar la alegerile pentru Parlamentul European!”, a declarat pe facebook Șerban Nicolae.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.