Șerban Nicolae îl umilește pe Miahai Șora. Ce a făcut senatorul PSD. FOTO
Șerban Nicolae îl umilește pe Miahai Șora. Ce a făcut senatorul PSD. FOTO
Ultima Ora Breaking News Politic

Șocant. Șerban Nicolae îl umilește pe Mihai Șora. Ce a făcut senatorul PSD. FOTO

Filozoful Mihail Șora,102 ani, unul dintre luptătorii anti-PSD și a Guvernului Dăncilă este aspru criticat pentru faptul că apare într-o reclamă TV.

Unul dintre cei care-l contestă pe Șora este senatorul PSD Șerban Nicolae care spune că filozoful nu este un adevărat luptător ant-comunsit, ci alții, care au luptat cu adevărat împotriva fostului regim politic din România.

”AURICĂ ANTONIE – 105 ANI

Prizonier în URSS în 1944, a stat în lagăre de muncă până în 1950. Întors în țară, a devenit deținut politic. Nu joacă în clipuri comerciale. Vorbește cu dragoste și demnitate despre patria și poporul lui. Povestește despre viața din lagărele de muncă și cea de deținut politic.L-am vizitat pe Aurică Antonie, recent înaintat la gradul onorific de maior, acasă, la Horezu. În decembrie anul trecut și în urmă cu câteva zile. Pe 26 octombrie împlinește 105 ani!”

Șocant. Șerban Nicolae îl umilește pe Mihai Șora. Ce a făcut senatorul PSD. FOTO 1 Șocant. Șerban Nicolae îl umilește pe Mihai Șora. Ce a făcut senatorul PSD. FOTO 2

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii