Incredibil. Șerban Nicolae vrea la Cotroceni. Și-a anunțat candidatura
Șerban Nicolae a izbucnit după declarația lui Iohannis. ”E bătaie de joc”
Ultima Ora Politic

Șerban Nicolae atacă referendumul lui Iohannis. ”Eu nu votez. Nu ma fac complice”

Șerban Nicolae atacă referendumului Președintelui și declară că nu va merge la vot. Liderul grupului PSD din Senat spune că cei care vor vota acest referendum vor fi ”complici la fals și uz de fals”, deoarece totul este o ”înșelăciune”, ”o mare batjocură pe bani publici”.

„1. Voi merge la secția de votare și, la intrare, voi da actul de identitate, pentru validarea dreptului de vot.

2. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European și voi semna pentru prezență în lista corespunzătoare.

3. Voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în listele de prezență, în dreptul numelui meu, în căsuța corespunzătoare semnăturii este trasă o linie.

4. Voi vota pentru Parlamentul European și voi părăsi secția de votare.

Subliniez!

Pe 26 mai, voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în căsuțele corespunzătoare semnăturii mele se trage o linie! Nu sunt complice la fals și uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloș și diverși alții, puțini și penibili, nu insistați cu această înșelăciune. Eu nu sunt de acord că pot fi grațiați criminalii, pedofilii, violatorii, tâlharii, hoții, trădătorii, traficanții de persoane sau de droguri! Pe 26 mai 2019 nu e niciun referendum. Doar o mare batjocură, pe bani publici! Mai mult de 320.000 de euro…”, a anunțat Șerban Nicolae pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.