Alertă. Mesaj devastator al lui Traian Băsescu de la Bruxelles. Președintele este desființat
Traian Băsescu
Ultima Ora Politic

Senzațional! Traian Băsescu l-a făcut pe Tăriceanu lipitoare clientelară și ticălos de politician!

Traian Băsescu a spus că atât Călin Popescu Tăriceanu cât și Victor Ponta și Kelemen Hunor își văd doar interesele. Fostul președinte este de părere că toți aceștia au ajutat la căderea PSD. Victor Ponta a fost special interesat de acest lucru pentru a-i lua pe social-democrați sub bagheta sa.

„Discutăm de o mare ticăloșie. Și Tăriceanu, și Ponta și Hunor au sprijinit căderea PSD. După ce s-au văzut cu dărâmarea guvernului, își văd de interesele proprii. Este evident că Ponta a participat la această demolare, pentru că a avut ca obiectiv să capaciteze tot PSD-ul sub bagheta lui. El și-a făcut niște interese.

Pe urmă Tăriceanu, tipul de lipitoare clientelară. A participat și acum așteaptă pentru că acum așteaptă o ciosvârtă pentru cei din spatele lui.

Ai pus țara în instabilitate și ai lăsat-o așa. Nu faci decât să fii un ticălos de politician. Exact garnitura care a dărâmat trebuia să fie garnitura care să guverneze acum”, a declarat Traian Băsescu.

„Partidelor lui Tăriceanu, lui Ponta le stă în gât PMP. Nu este un obiectiv al PMP să meargă la guvernare, ci consideră că este o obligație să pună un guvern. PMP are o garnitură pentru a fi util într-o eventuală guvernare”, a adăugat fostul președinte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.