Elicopterul SMURD la fața locului
Elicopterul SMURD la fața locului
Ultima Ora Politic

Senatorul PSD care a ajuns la spital cu elicopterul Smurd a fost suspect de meningită bacteriană

Senatorul PSD Virginel Iordache a explicat, joi, cum a ajuns de urgență cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală, după ce în presa locală au apărut informații că acesta ar fi fost un moft al social-democratului:

  • „Senatorul Virginel Iordache a fost internat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou din Suceava în data de 14 mai 2019, unde a fost supus unor investigații medicale. Ca urmare lipsei diagnosticului concludent și fiind suspectat de meningită bacteriană, cu o stare de sănătate vizibil alterată, în data de 16 mai 2019 medicii au hotărât transferul acestuia la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Din fericire, în urma investigațiilor amănunțite a fost infirmată suspiciunea de infecție cu meningococ.
  • Decizia transportării de urgență cu elicopterul a pacientului, dată fiind starea degradată a sănătății acestuia, a aparținut exclusiv medicilor spitalului Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.
  • Senatorul Virginel Iordache nu a făcut nici o cerere referitoare la un transport preferențial pentru transferul intraspitalicesc, interacțiunea cu personalul medical a fost una de respect reciproc, neexistând nici un episod din cele relatate nerealist în presă.
  • În prezent starea de sănătate a senatorul este stabilă, cu diagnostic endocardită infecțioasă, acesta se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.