Senatorul PNL, Florin Cîțu, face praf Ordonanța lui Teodorovici. Va fi haos pentru români 1
Ultima Ora Politic

Senatorul PNL, Florin Cîțu, face praf Ordonanța lui Teodorovici. Va fi haos pentru români

Senatorul PNL, Florin Cîțu, susține că după a treia lună de creștere consecutivă a inflației vor fi efecte în lanț în economie. El arată că vor crește dobânzile, prețurile la bunurile de consum și în final va crește rata șomajului.

”PSD+ALDE ne cresc preturile!

Inca un efect al OUG114- cresterea preturilor.

Taxele mai mari, cresterea costurilor de productie (salariul minim, suprataxarea, etc) au dus, asa cum estimam, la cresterea preturilor.

Martie este a treia luna de cresterea a inflatiei dupa o perioada in care rata inflatiei se mai stabilizase.

INS: „Preţurile de consum în luna martie 2019 comparativ cu luna martie 2018 au crescut cu 4,0%. Rata anuală calculată pe baza indicelui armonizat al preţurilor de consum (IAPC) este 4,2%. ”

Am spus anul trecut ca BNR s-a oprit prea devreme cu cresterea dobanzilor. BNR deja a anuntat ca retrage lichiditate din piata. Asta inseamna dobanzi mai mari pe piata interbancara.

Cresterea inflatiei INTOTDEAUNA vine la pachet cu CRESTEREA dobanzilor. Atat pentru persoane fizice si juridice dar si pentru stat.

Sa aveti imaginea perfecta a criziei in care ne-a aruncat PSD+ALDE- economia scade, preturile si dobanzile cresc.

Urmeaza cresterea somajului.

Solutia: REDUCEREA deficitului bugetar URGENT prin taierea cheltuielilor, eliminarea taxelor introduse in ultimii doi ani si aborgrarea OUG 114.”, scrie Florin Cîțu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.