Dragnea îi învață pe români cât să cumpere ca să nu se mai plângă de prețurile mari
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Șeful de la Antifraudă a fost demis la semnul lui Dragnea cu legumele de contrabandă

Șeful Direcției Generale Antifraudă Fiscală, Virgil Pîrvulescu, a fost eliberat din funcție, miercuri, prin decizie semnată de premierul Viorica Dăncilă, chiar în ziua în care Liviu Dragnea a transmis „un ultim avertisment” către cei de la Autoritatea Sanitar Veterinară, Protecţia Consumatorului, Antifraudă şi Vămi, să realizeze „un sistem” prin care în România să nu mai intre fructe şi legume de contrabandă.

„Transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar Veterinară, celor de la Protecţia Consumatorului, Antifrauda şi Vămile: Dacă într-un timp foarte scurt nu vor reuşi să realizeze un sistem prin care în România să nu mai intre marfă de contrabandă, mă refer în special la legume şi fructe, dacă nu vor fi in stare să analizeze fiecare fruct şi fiecare legumă, să nu mai intre ceva nesănătos, atunci mai bine să plece acasă sau de unde au venit. Trebuie să încetăm să reuşim să nu mai existe în România acest standard dublu – şi anume roşiile bune se păstrează pentru ţările din vest, iar în România vin roşiile proaste şi nesănătoase. Şi e valabil pentru orice legumă sau fruct care intră în această ţară”, a declarat Dragnea, miercuri, aflat într-o vizită în judeţul Giurgiu împreună cu ministrul Agriculturii, Petrea Daea.

În locul lui Pîrvulescu a fost numit Daniel-Mihail Tudor, care a mai deținut această funcție în mandatul de premier al lui Mihai Tudose, scrie g4media.ro.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii