Dăncilă și Tăriceanu pierd totul. Șefia Guvernului și președinția Parlamentului
Ultima Ora Politic

Ședință cu greutate în biroul lui Dragnea. Tăriceanu, Dăncilă și Tudorel sunt prezenți

Liviu Dragnea are discuții, la ora transmiterii acestei știri, în biroul său de la Camera Deputaților cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Justiției Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă, scrie mediafax.ro

Întâlnirea are loc după ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de existență a Alianței Nord-Atlantice, la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Anterior întrevederii din biroul președintelui Camerei Deputaților, Toader declara, întrebat dacă a discutat cu liderii coaliției de guvernare sau cu premierul Dăncilă despre ordonanțele pe Codurile penale sau completurile de 5, că nu a primit nicio invitație, însă când va primi va participa.

Solicitat să comenteze dacă este urgentă modificarea codurilor penale, Toader a răspuns pozitiv. „Da, pentru că sunt multe decizii ale CCR din anii din urmă care nu au fost transpuse în Codul penal, avem directive europene care trebuiesc transpuse chiar în Codul Penal, confiscarea extinsă sau consilidarea prezumției de nevnovăție”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.