Nucleară: Șeban Nicolae zice că este mai bun decât Dăncilă! 1
Se tulbură apele în PSD. Șerban Nicolae a izbucnit la adresa lui Dăncilă
Ultima Ora Politic

Nucleară: Șeban Nicolae zice că este mai bun decât Dăncilă!

Șerban Nicolae a vorbit, miercuri, despre intenția sa de a canida la alegerile prezidențiale din partea PSD. Întrebat de ce a simțit nevoia să facă acest gest, în condițiile în care în mod tradițional, președintele PSD intră în această cursă, Nicolae a răspuns:

„Contează abilitatea de a face față unor situații diverse. Asta nu înseamnă că cine e bun într-un loc , e bun în toate locurile (referire la Viorica Dăncilă, n.r.). Funcția de președinte al României implică și funcția de comandant suprem al forțelor Armate. Din acest punct de vedere trebuie gândite și responsabilitățile care revin pe acest plan, iar președintele României este reprezentantul statului. Parafrazând sau coborând puțin nivelul, este ca în porunca Bibilică: ‘Eu sunt domnul Dumnezeul tău, său nu ai alți Dumnezei în afară de mine’. România este țara mea, nu am altă țară în afară de România. Este pe primul plan”.

Șerban Nicolae consideră astfel că este mai potrivit să intre în cursa prezidențială, în comparație cu premierul Viorica Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.