Se lasă cu pușcărie! Fosta șefa a TAROM acuză: „Răzvan Cuc mi-a dat ordin să rețin la sol avioanele. Nu am vrut, am fos demisă” 1
Ministrul Răzvan Cuc este artizanul dezastrului de la TAROM  și lasă în urma sa o companie pe butuci
Ultima Ora Justiție Politic

Se lasă cu pușcărie! Fosta șefa a TAROM acuză: „Răzvan Cuc mi-a dat ordin să rețin la sol avioanele. Nu am vrut, am fos demisă”

Fosta șefa a TAROM, Mădălina Mezei, a confirmat joi că a fost demisă pentru că a refuzat să respecte ordinul ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ține la sol toate avioanele pentru că parlamentarii din țară să nu poată ajunge să voteze moțiunea de cenzură.

„Da, pot să confirm că Răzvan Cuc mi-a cerut să rețîn la sol aeronavele. I-am spus că nu se poate, că nu există niciun motiv și că ar fi vorba despre un abuz. În plus, compania TAROM nu poate fi implicată în așa ceva, în chestiuni politice. Când am fost adusă la TAROM am specificat clar că nu fac niciun fel de politică, doar să-mi respect sarcinile profesionale și să eficientizez societatea, ceea ce am și făcut.

Ministrul Cuc a invocat tot felul de argumente că să fac acest lucru, nu am vrut. Mai mult că sigur acest refuz a fost motivul destituirii mele. Oficial, s-a invocat acel contract de leasing cu aeronavele ATR, că nu a fost încă semnat și că de aia merge prost treaba. Eu cum am fost adusă, așa am și fost dată afară. Cu o săptămâna înainte mi se prelungise mandatul și eram lăudată, apoi m-a sunat seară președintele CĂ și mi-a zis că s-a decis să fiu destituită”, a declarat Mezei pentru Ziua News.

În cadrul unei ședințe restrânse a liderilor PSD, ținută pe 9 octombrie, cu o zi înaintea votului pentru moțiunea de cenzură, s-a discutat posibilitatea că TAROM să anuleze a două zi patru curse interne cu destinația București. Este vorba de zborurile care decolau din Timișoara, Oradea, Baia Mare și Suceava, informează universul.net.

Informația a fost confirmată de surse din PSD care au mai adăugat că a existat și un plan B. Și anume, că în cazul în care nu pot fi anulate cursele invocându-se motive tehnice sau meteorologice, să fie cumpărate toate biletele rămase libere având în vedere că nu toți parlamentarii care urmau să se deplaseze la București își cumpăraseră bilete.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.