supravegherea elevilor
supravegherea elevilor
Social

Se cere supravegherea video a elevilor

Se cere supravegherea video a elevilor – precum și comunicarea orarului acestora părinților, care ulterior să fie chemați la ședinte, pentru a se asigura o mai bună protecție a celor mici în drumul lor spre casă sau spre școală.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) vrea să sporească toate aceste măsuri tocmai pentru a se evita cazuri asemănătoare cu cel al pedofilului. Acesta va trimite o notă până la sfârșitul săptămânii pentru a cere sporirea supravegherii video:

„Pana la sfarsitul saptamanii, vom trimite o nota catre toate unitatile de invatamant din Capitala, prin care vom cere sa se ia niste masuri mai stricte in ceea ce priveste protectia elevilor. Astfel, dorim ca paza in scoli sa fie mult mai stricta, camere de supraveghere sa functioneze tot timpul.

A doua chestiune este sa se faca sedinte cu parintii, in prima saptamana de scoala, in ideea de a se discuta probleme legate de siguranta copiilor, de deplasarea acasa-scoala, scoala-acasa, sa nu intarzie. Al treilea aspect, voi ruga parintii sa cunoasca foarte bine orarul, ora la care copiii pleaca spre scoala, ora la care pleaca de la scoala, sa nu mai piarda vremea prin parcuri”

Școlile își vor reîncepe activitatea la 15 ianuarie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.