caratrescu
Ultima Ora Politic Social

Scriitorul Mircea Cărtărescu a făcut portretul PSD și al ”DEGETELOR LUI IORDACHE”: ”Prostia s-a aliat cu nebunia și ticăloșia”

Scriitorul Mircea Cărtărescu are o reacție dură la adresa gestului obscen al lui Florin Iordache în Parlamentul României. De asemenea, scriitorul taxează ieșirea deputatului Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră”, la adresa Occidentului.

”Pe când Brâncuși făcea statui, europenii inventau homosexualitatea”. Într-o povestire de E.A. Poe, nebunii îi închiseseră pe doctori în celule și guvernau spitalul. Dar antiutopia pe care-o trăim a mers mult mai departe. Prostia s-a aliat cu nebunia și ticăloșia, și incultura, și mojicia, și întunecarea minții. Oameni buni, ce-i de făcut cu ăștia?”, se întreabă pe Facebook Mircea Cărtărescu.

Reamintim că Cătălin Rădulescu a reacționat la criticile oficiale ale UE la adresa României. Deputatul a spus că:

Leagănul civilizației noastre este mult peste civilizația voastra, pentru că aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe…nu mai dăm exemple…când, probabil Brancuşi făcea statui, ei, pe la curțile regale inventau homosexualitatea sau făceau orgii. Multe…nu comparați istoria românilor cu istoria voastră, dragi colegi din alte țări. Dacă vreți să vă comportați în felul ăsta…românul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi…din contra românii sunt demni, sunt educați sunt mai deștepți ca mulți dintre străini,”a spus Rădulescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.