Scriitor din Deva reclamat de vecini
Scriitor din Deva reclamat de vecini
Social Ultima Ora

FOTO. INCREDIBIL. Scriitor din Deva reclamat de vecini că din cauza cărților sale se prăbușește plafonul blocului. Publicistul are peste 15.000 de volume

Un scriitor din municpiul Deva s-a trezit că a fost reclamat la Asociația de proprietari de către vecini că are prea multe cărți în apartamentul său, fapt pentru care, aceștia spun că plafonul etajului s-ar putea prăbuși.

Daniel I. Iancu, scriitor, publicist și doctor în istorie, a cumpărat biblioteci întrgi de cărți, acesta având peste 15.000 de volume în apartament.

”Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți… și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele!” – a scris Daniel Iancu pe pagina sa de Facebook.

Scriitorul reclamat
Scriitorul reclamat

Deocamdată, reclamația a fost doar verbală. Cu toate acestea, Iancu a fost înștiințat despre neliniștea pe care o are vecinul său.

„Am cărți și pe casa scării. Locuiesc la etajul patru, nu deranjează pe nimeni, nu urcă nimeni până acolo. Am vorbit cu președintele asociației și, dacă va depune reclamație scrisă, atunci îl voi invita pe vecinul meu să cântărim cărțile, ca să vedem dacă într-adevăr constituie un pericol pentru structura blocului”, declară Daniel I. Iancu.

Cele peste 15.000 de cărți
Cele peste 15.000 de cărți

Biblioteca istoricului numără peste 20 de mii de volume. Cărți pe care le-a cumpărat sau le-a primit.

„Sunt aproximativ 20 de mii de cărți. Unele le-am pregătit să le donez, dar cum s-au furat cărțile din Deva, nu le-am mai dus la bibliotecă. Aștept să se facă primăvară.

Am cumpărat biblioteci întregi. Oamenii mă cunosc și mă întreabă dacă am nevoie de ele. Decât să le arunce la gunoi, le-am luat eu. Apoi, voi vedea ce fac cu ele”, explică Iancu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.