Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine 1
Ultima Ora Politic

Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine

Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine

Scene incredibil de fierbinți au fost surprinse pe holurile Parlamentului. O partidă încinsă de amor i-a oprit pe toți deputații din treabă.

Doi tineri rebeli s-au lăsat duși de val și, la un moment dat, nu au mai ținut cont de ce se întâmplă în jurul lor și au dat frâu liber sentimentelor într-o partidă fierbinte de amor.

Totul a plecat de la o ședință foto inedită. Puștoaica a încercat să obțină cel mai bun cadru pentru o fotografie, cu care, probabil, dorea să facă senzație pe internet. Așa că s-a întins pe podeaua holului din Palatul Parlamentului, iar amicul ei, mai mult decât binedispus, după toate aparențele, s-a așezat direct peste fată și…

Puștoaica și partenerul ei s-au sărutat pătimaș și s-au încolăcit ca „șerpii” în văzul tuturor, fără să țină cont că se aflau în clădirea-simbol a României, iar la doar câțiva metri de ei se desfășura unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, la care au participat mai multe vedete din showbiz-ul mioritic, scrie Cancan.

Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine 2 Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine 3 Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine 4 Scene de Sex în Parlamentul României.Parlamentarii au rămas cu gura căscată. Imaginile vorbesc de la sine 5

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.