Decizie în Parlament. Legile justiției sunt blocate
Ultima Ora Politic

Scenariu INCENDIAR. Paul Stănescu ÎNLOCUIT de Florin Iordache. Vâlcov ATACĂ pentru Dragnea

Scenariu INCENDIAR. Paul Stănescu ÎNLOCUIT de Florin Iordache. Vâlcov ATACĂ pentru Dragnea

Valeriu Matei, fostul viceprimar al Slatinei în perioada în care Darius Vâlcov era primar, spune că acesta urmează să fie trimis de Liviu Dragnea în organizaţiile ostile să schimbe conducerile puciste. Matei susține că fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, va fi numit interimar la conducerea PSD Olt, în locul lui Stănescu. De asemenea, Stănescu va pierde și funcția de ministru.

 

„Dorel de PSD!
Va amintiti perioada cand Valcov era primar al Slatinei si avea un mesager, Dorel , care umbla prin judet cu geanta de bani, sa cumpere primarii de la PSD?
Deci la fiecare nivel de politica locala, judeteana sau nationala exista un Dorel , un mesager, un BAU BAU trimis sa rezolve problemele murdare ale partidului.
Acum Valcov este,, Dorelul” lui Dragnea, merge prin tara sa rezolve ,,pucistii’’, fix pe cei care au incercat sa urineze impotriva vantului ( adica impotriva lui Dracnea ).
Ce va rezolva Valcov? Ii va executa pe rand, pe toti! Nu acum , ci dupa gogoasa de referendum.
La Olt, presedinte interimar al organizatiei judetene PSD, va fi numit Iordache, iar Stanescu va pierde functia de ministru, ramanad senator ( probabil in tabara lui Ponta).
Oprescu ,,poate’’ va incheia acest mandat de presedinte al CJO ( prietenii stiu in ce conditii ) iar din 20 20 se poate retrage linistit la balastiera de la Piatra Olt, daca intre timp, nu ajunge in alta parte.
Si cand te gandesti cu ce surle si trambite l-a adus Stanescu in 2012 pe Valcov in PSD.
Atunci le-am spus lui Stanescu si Oprescu ca Valcov este o persoana toxica si nu m-au crezut , probabil au si uitat discutia.
Acum le doresc doar ,,succesuri’’!”, scrie Matei pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.