Ministrul Alina Gorghiu, mesaj dur pentru cei care vor să scape de PUȘCĂRIE
Ministrul Alina Gorghiu, mesaj dur pentru cei care vor să scape de PUȘCĂRIE
Justiție Ultima Ora

VIDEO. Ministrul Alina Gorghiu, mesaj dur pentru cei care vor să scape de PUȘCĂRIE. ”Vă asigur că nimeni nu scapă de justiţia din România. Mai devreme sau mai târziu, toţi fugarii sunt prinşi, sunt aduşi în ţară”

Ministrul Justiției Alina Gorghiu, dă asigurări că niciun fugar de PUȘCĂRIE nu va scăpa de rigorile legii din România.

Ministrul Gorghiu spune că mai devreme sau mai târziu toți infractorii vor fi găsiți și aduși în țară și băgați la pușcărie.

„Sigur ştiţi cazul Krainer, crima odioasă de la Sibiu. Marian Cristian Minae, unul dintre inculpaţi, astăzi a fost adus în ţară.

A fost găsit în Irlanda şi mulţumesc pentru buna colaborare dintre autorităţile române şi cele irlandeze pentru că în felul acesta predarea sa a fost posibilă într-un termen foarte scurt.

Vă reamintesc că la începutul lunii noiembrie, această crimă de la Sibiu a şocat întreaga Românie.

Suspecţii faptei au fugit din ţară, doi dintre cei trei sunt astăzi înapoi şi vă asigur că nimeni nu scapă de justiţia din România. Mai devreme sau mai târziu, toţi fugarii sunt prinşi, sunt aduşi în ţară, iar judecata îşi urmează cursul firesc”, a declarat Alina Gorghiu.

L-au prins în Irlanda
L-au prins în Irlanda

Marian Cristian Minae a fost adus în ţară, în noaptea de marţi spre miercuri, din Irlanda. Cristian Marian Minae este acuzat de omor calificat în cazul omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.