Lovitură pentru Dragnea. Curtea Constituțională, decizie în ceea ce privește completurile de 5 judecători
Ultima Ora Politic

SCANDAL românesc în Parlamentul European din cauza lui Dragnea

SCANDAL românesc în Parlamentul European din cauza lui Dragnea

Europarlamentarul Gabriela Zoană răspunde acuzațiilor făcute de Monica Macovei la adresa PSD: “Este greu de imaginat cum un europarlamentar specializat la Bruxelles în denigrarea României la nivel înalt, poate să emită acum judecăți de valoare și să dea lecții Partidului Social Democrat.

SCANDAL românesc în Parlamentul European din cauza lui Dragnea 1

Această persoană rămasă fără susținere politică din partea oricărui partid după numeroasele luări de cuvânt în plenul Parlamentului European împotriva României și după numeroasele declarații publice în care a aruncat cu noroi în sistemul de valori al țării noastre, nu mai are dreptul să se exprime despre sistemul de valori al nimănui, fie el individ, partid sau grup parlamentar”, a declarat europarlamentarul Gabriela Zoană.

“În plus, este pură ipocrizie ca un fost procuror comunist cum este Monica Macovei, să acuze faptul  că o justiție dezechilibrată este acum adusă la normalitate de către coaliția de guvernare”, a continuat europarlamentarul român Gabriela Zoană.

 

Monica Macovei a declarat miercuri că ambele tabere din PSD dau dovadă de ipocrizie și că partidul de guvernământ își urmează o agendă proprie de destabilizare a statului de drept și îngropare a justiției.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.