Scandal Monstru. Fostul avocat al lui Trump a fost plătit pentru scrisoarea către Iohannis
Ultima Ora Politic

Scandal Monstru. Fostul avocat al lui Trump a fost plătit pentru scrisoarea către Iohannis

Scandal Monstru. Fostul avocat al lui Trump a fost plătit pentru scrisoarea către Iohannis

În timp ce ambasadorul SUA Hans Klem se află în biroul lui Liviu Dragnea, apare o informație BOMBĂ. Rudolf Giuliani,recunoaște că a fost plătit să scrie scrisoarea către președintele României. Acesta spune că o firmă de consultanță la nivel mondial i-a oferit o remunerație pentru acest lucru prin care a luat parte guvernului român în problemele legate de justiție, scrie Politico.eu.

Scrisoarea fostului primar din New York a criticat „excesele” Direcției Naționale Anticorupție (ADN) din România, contrar politicii Departamentului de Stat al SUA, care a susținut eforturile agenției. Deși scrisoarea nu a pretins că ar fi fost trimisă în numele lui Donald Trump, politicienii români care încearcă să submineze autoritatea DNA au folosit-o pentru a pune la îndoială poziția guvernului american.

Rudy Giuliani a recunoscut pentru Politică că ‘Îmi plătesc comisioanele’, referindu-se la compania Freeh Group International Solutions, cei care i-a dat bani pentru a trimite acea scrisoare, dar nu a spus și ce sumă a primit pentru asta.

Giuliani – care apare regulat în mass-media ca reprezentant public al Trump – a declarat pentru POLITICO marți că scrisoarea sa „s-a bazat pe un raport pe care l-am văzut” și care a fost realizat de fostul director FBI, Louis Freeh, care conduce firmă de consultanță care l-a plătit.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români, printre care preşedinţii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi premierului Viorica Dăncilă, în care cere „verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor’.

George Maior, actual ambasador al României în SUA şi fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, actual avocat al preşedintelui Donald Trump, că aceasta este expresia unui lobby iniţiat de forţe interesate să apere persoane cu probleme cu legea, transmite Mediafax.

„Un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din Statele Unite, nu ştiu dacă mai e avocatul lui Donald Trump. În orice caz, ea este expresia unui lobby, iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia, asta vă spun clar’, a declarat, luni, George Maior, ambasadorul României în SUA.

Citește și : Afirmație ȘOC: Lobby-ul pro-PSD al lui Giuliani se face pe bani de la bugetul României

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.