Guvernul Dăncilă aruncă bomba. ”Ne ținem de cuvânt pentru bunăstarea românilor”
Scandal în PSD. Liderii de partid sar unii la gâtul altora
Ultima Ora Politic

Scandal în PSD. Liderii de partid sar unii la gâtul altora

Explodeaza public scandalul iscat in CEX PSD in spatele usilor inchise. Președintele executiv PSD Olt, Marius Oprescu, critică lipsa de obiectivitate și transparență a președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, Ion Ghizdeanu, în alegerea și stabilirea investițiilor unităților administrativ teritoriale din județul Olt, prevăzute prin programul național FDI (Fondul de Dezvoltare și Investiții):

  • “Primarii județului nostru și-au pus toată speranța în dezvoltarea localităților lor, prin accesarea acestui program de investiții, iar Ion Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență demonstrate în selecția discreționară, dedicată și absolut preferențială a proiectelor depuse. Aș vrea să iasă public să anunțe criteriile după care au fost selectate obiectivele de investiții depuse de către reprezentanții primăriilor județului Olt și să explice concret cum poți respinge proiecte vitale pentru olteni.
  • Considerând că este un afront asupra locuitorilor noștri, care cred în oportunitățile de dezvoltare pe care FDI le-a promis, îi cer demisia din funcția de președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și îi invit pe Ghizdeanu, Andrei Iordache și «Pisicu′» să conducă această campanie electorală, cum știu ei mai bine, după metodele lor parafate. Le dau chiar și programul de activități”, a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.
loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii