Scandal în PNL din cauza lui Rareș Bogdan. Primarul Timișoarei Ioan Robu nu-l vrea candidat pe realizatotrul TV
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Scandal în PNL din cauza lui Rareș Bogdan. Primarul Timișoarei Ioan Robu nu-l vrea candidat pe realizatotrul TV

Primarul Timișoarei Nicolae Robu afirmă că pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ar trebui să se regăsească doar membri PNL, iar nu oameni din afară.

Liderul liberal spune acest lucru în contextul în care l-a București se discută la nivelul conducerii partidului că lista PNL pentru alegerile europarlamentare va fi deschisă de realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan.

“La aceste alegeri lumea trebuie să aibă încredere în partide în primul rând şi primul rând. Sunt alegeri pe listă şi oamenii trebuie să aibă încredere că PNL va face o bună alegere a aspiranţilor pentru calitatea de europarlamentari. De acea n-am pomenit niciun nume şi i-am rugat pe cetăţeni să aibă încredere în PNL. Alegerile uninominale s-au dovedit un eşec. Concluzia aproape unanimă este că alegerile pe listă sunt mai bune decât uninominalul. Eu sper ca lista să fie întocmită raţional, înţelegând prin asta că partidul trebuie să-şi promoveze oamenii proprii înainte de altceva. Eu nu discut personalizat, eu discut principii. Orice partid trebuie să-şi promoveze proprii oameni. Un partid puternic – şi PNL e partid puternic – trebuie să se bazeze pe resurse proprii. Un partid slab ia oameni din altă parte”, a declarat Robu.

Nicolae Robu, IRITAT de un jurnalist. Ce întrebări l-au scos din sărite pe edilul Timișoarei

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.