Scandal în familia lui Băsescu. Elena, fata cea mică, a divorțat și de al doilea bărbat 1
Scandal în familia lui Băsescu. Elena, fata cea mică, a divorțat și de al doilea bărbat
Ultima Ora Politic

Scandal în familia lui Băsescu. Elena, fata cea mică, a divorțat și de al doilea bărbat

Fata cea mică a lui Traian Băsescu trece prin momente tensionate. Se pare că familia fostului președinte este lovită și nu este prima oară când trec prin acest lucru.

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte, Traian Băsescu, este în tensiune maximă. Potrivit jurnaliștilor de la Wowbiz, EBA s-ar fi despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe alias Tomată.

Cei doi au un o fetiță în vârstă de doar un an. Sursa citată susține că cei doi nu mai formează un cuplu de circa o lună.

Un prim semnal privind o despărțire în cuplul EBA-Tomată a fost dat la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fata cea mică a lui Băsescu a venit fără partener la eveniment.

Apropiații cuplului spun că Elena n-a avut timp să dramatizeze prea mult situația, în condițiile în care are totuși trei copii de crescut. Ea speră ca decența fostului ei iubit să nu complice viața micuței Anastasia care a rămas în grija mamei, alături de sora ei, Sofia Anais (4 ani), și de frățiorul Traian Jr (3 ani). Totuși, în acest moment nu sunt date concrete privind motivul separării celor doi .

Cătălin Gheorghe alias Tomată are 25 de ani și este proprietarul unui local din Capitală. El este cu 12 ani mai tânăr decât Elena Băsescu și provine dintr-o familie potentă financiar.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.