Victorie pentru Traian Băsescu. Procurorii au luat decizia în dosarul de urmărire penală
Traian Băsescu anunță marele câștigător în urma căderii lui Dăncilă. ”Niciun om politic nu a fost așa”
Ultima Ora Exclusiv Politic

Scandal imens în partidul lui Traian Băsescu Se lasă cu plângeri penale

Scandal imens în partidul lui Traian Băsescu Se lasă cu plângeri penale

Scandalurile se țin lanț în partidul condus de fostul președinte al României Traian Băsescu.

După ce mai mulți parlamentari au părăsit PMP pentru PSD sau Pro România, iată că acum se lasă cu plângeri penale.

Deputatul PMP Doru Coliu a anunțat că îl va da în judecată pe colegul său Radu Cristescu, acuzându-l pe acesta de furt.

Coliu îl va acționa în instanță atât în România cât și în Spania.

”Observ în continuare că anumiți oameni, membrii din partid, de un caracter îndoielnic, care au urcat în „politica” pe spatele sau pe burta altora si care au confundat politica față de oamenii care te -au ales și nu numai, cu mersul la televizor, pozând în politicianul perfect si care are rezolvare la toate, continua sa facă ce au făcut și pînă acum, invenții, mișmașuri, trucaje, minciuni.
Prin aceste metode, disperarea lor nu are limite, prin afirmații defăimătoare la dresa conducerii partidului, neprobate si fără jenă, fiind dați chiar afara din CEN, ei încearcă sa obțină funcții în interiorul partidului doar pentru a ajunge acolo unde au visat, nicidecum pentru oamenii care-i asculta încrezători, nestiind care este adevarata miză a lor…

Aduc aminte acestor oameni, că munca de partid, este grea, este o munca de gherilă, zilnică și asiduă.
Am alergat din țara în țară, am mers acolo unde cetățeanul român are nevoie de sprijin si ajutor, m- am implicat în toate comunitățile de români din întreaga lume, să găsim si să dezvoltăm împreuna soluții la problemele lor sau noi oportunități de dezvoltare a acelor comunități în viitor, să fac ceva clar și concret pentru români și am făcut, lucru demonstrat prin toată activitatea mea politica pînă în prezent.
Nu am stat la televizor ci am fost alături de comunitățile de români. Pentru mine faptele contează, nu pălăvrăgeala demagogică în fața camerelor de vederi.
Ca atare de acum înainte, nu am sa mai accept , din partea nimănui, să – mi defăimeze munca și activitatea mea sau a partidului, iar în consecință am sa iau toate masurile legale împotriva acestor persoane, lăsând justiția să se pronunțe.
Voi depune în zilele următoare plângere penală împotriva lui Radu Cristescu, atât în România cât și în Spania pentru furt de documente din sediul partidului, pentru fals, uz de fals, defăimare, calomnie și tot ce o să considere avocații.
De abia astept să îmi duc familia în vacanță pe banii lui!
O întrebare am pentru el:
Cristescu, ne arăți și nouă CV-ul tău?
Pe unde ai candidat ai obținut scoruri de 2,3%, reprezinti și tu vreo organizație comunală în PMP sau doar ești trompeta la România TV?”, a spus Coliu.

Scandal imens în partidul lui Traian Băsescu Se lasă cu plângeri penale 1

Traian Băsescu e devastat. A pierdut doi oameni într-o singură zi Probleme mari în partidul condus de fostul președinte al României, Traian Băsescu, PMP.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.