Scandal din cauza banilor în PSD. Liderii de partid sar la gâtul lui Dăncilă 5
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Politic

Scandal din cauza banilor în PSD. Liderii de partid sar la gâtul lui Dăncilă

În ședința CEx de marți, în discuțiile din interiorul partidului, liderii PSD au atins un subiect sensibil, în legătură cu care mai mulți contribuitori din campania pentru europarlamentare au mari nemulțumiri: cel al banilor pierduți pentru că PSD, sub conducerea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor, nu a întreprins demersurile necesare pentru a recupera banii din campanie de la bugetul de stat. Conform unor surse, soluția sugerată de conducerea partidului a fost ca cei păgubiți să dea PSD în judecată, potrivit digi24.ro.

Un scandal uriaș a izbucnit săptămâna trecută în PSD, în timp ce președintele partidului se află în SUA, după ce liderii social-democrați au aflat că au pierdut definitiv banii pe care i-au investit în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Autoritatea Electorală Permanentă, condusă, paradoxal, de un pesedist, a decis să nu deconteze sumele investite de PSD-iști în campanie, decizia fiind definitivă. Banii nu au fost decontați din cauza neregulilor înregistrate la depunerea actelor.

Cea mai mare sumă de bani a fost donată pentru campania de la europarlamentare de Rovana Plumb, respectiv 800 000 de lei pe care actualul europarlamentar i-a împrumutat de la o anume Elena Loghin. Rovana Plumb a fost respinsă pentru postul de comisar european tocmai din cauza acestui împrumut.

Claudiu Manda a contribuit și el cu peste 400 000 de lei, fiind de asemenea unul din europarlamentarii care s-au arătat revoltați în discuțiile interne de lipsa de interes a partidului pentru a recupera banii de la AEP.

Și Dan Nica, noua propunere de comisar european a contribuit în campanie cu 165 000 de lei. În total, social democrații au pierdut în urma deciziei AEP de a nu returna banii din cauza neregulilor, peste 3 milioane de lei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii