FOTO. Omul lui Voiculescu a intrat în cursa pentru Cotroceni. Cine îi dă banii de campanie 1
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

FOTO. Omul lui Voiculescu a intrat în cursa pentru Cotroceni. Cine îi dă banii de campanie

Ramona Bruynseels a declarat, duminică, la BEC, că soțul i-a dat banii în pre-campania pentru alegerile prezidențiale, însă de acum se bazează pe sprijinul cetățenilor. Ea a adăugat că fiecare sumă contează, chiar și un leu sau 50 de bani.

„Soțul meu este principalul susținător al meu, mai avem câțiva prieteni care au donat sume mai mici de bani, iar în continuare mă bazez pe sprijinul românilor. Mi-aș dori să facem un act de voluntariat, așa cum se întâmplă și în occident. Cred că ar trebui să sărim cu toții cu 50 de bani, cu un leu. Dacă nu, noi tot ne vom duce mai departe campania, însă nu o să mă vedeți pe atâtea panouri precum îi vedeți pe președintele Iohannis și pe doamna Dăncilă, pentru că nu ne putem permite asta”, a declarat Ramona Bruynseels.

Candidata independentă la prezidențiale a susținut că ar vrea să desființeze imunitatea politicieniloe încă din prima jumătate de mandat, dacă va câștiga alegerile.

„Dacă e să mă raportez la un adversar adevărat, cred că adversarul pe care eu îl anticipez în campania mea este de fapt ceea ce se întâmplă acum și câte abuzuri sunt în România. Ceea ce îmi doresc este să desființăm imunitatea, să o reașezăm în cadrul ei constituțional astfel încât politicienii, membrii Parlamentului, miniștri, președintele să beneficieze de imunitate doar pentru voturi și opinii politice în cadrul mandatului și atât.

Asta îmi doresc să se întâmple dacă ajung președinte în primele șase luni ale anului 2020. Va fi un tur I cu siguranță interesant, pentru că sunt trei-patru candidați care ne batem să ajungem în turul II și îl avem pe președintele Iohannis care are șansa de a câștiga din primul tur.

Acest lucru îi sperie pe contracandidații mei. Pe mine nu mă sperie, mă motivează. Nu este foarte departe de a obține 50%”, a adăugat Bruynseels.

FOTO. Omul lui Voiculescu a intrat în cursa pentru Cotroceni. Cine îi dă banii de campanie 2
Vrea să fie Președintele României, dar spune că Rusia este în NATO. Cine a făcut uriașa gafă. Foto

Ea a caracterizat-o pe Viorica Dăncilă drept un om bun.

„Poate să fie o vulnerabilitate pentru cei care sunt misogini și gândesc din acest punct de vedere, însă pentru alții este o calitate. Sunt mulți bărbați care spun „am avut până acum bărbați, hai să dam șansa unei femei”. O cunosc pe doamna Viorica Dăncilă, o respect, salut prezența ei în aceastî cursă. Pe doamna Dăncilă aș caracteriza-o ca fiind un om bun”, a mai spus Bruynseels.

Ramona Bruynseels și-a depus duminică, la BEC, candidatura de independent la alegerile prezidențiale, împreună cu peste 280.000 de semnături. La ieșirea din instituție echipa de campanie a lui Bruynseels a dat drumul mai multor porumbei albi, semnificând „o nouă șansă pentru România”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.