Rovana Plumb Terminată de la Bruxelles. Deputații juriști au dat Verdictul. Nu va fi comisar european
Rovana Plumb încearcă să păcălească Comisia Juridică. Ce decizie a luat
Ultima Ora Breaking News Externe Justiție Politic

Rovana Plumb Terminată de la Bruxelles. Deputații juriști au dat Verdictul. Nu va fi comisar european

Europarlamentarii din Comisia juridică vor da în această dimineață verdictul final pentru Rovana Plumb exact pe baza informațiilor pe care au decis respingerea ei joi.

În acest context, propunerea Guvernului Dăncilă ca Rovana Plumb să fie comisar european nu va fi agreată de aceștia, întrucât, săptămâna trecută românca a fost respinsă în unanimitate.

”Între Comisia juridică a Parlamentului European și Rovana Plumb nu a existat de la verdictul de joi și până astăzi nicio comunicare oficială. Comisia juridică a Parlamentului European a votat cu 20 – 0 că Rovana Plumb nu poate fi comisar european și a decis să nu îi mai adreseze întrebări suplimentare în scris și nici să o invite la o a doua audiere deoarece au fost suficiente etape în care putea convinge și nu a convins.Europarlamentarii experți din Comisia juridică vor da în această dimineață verdictul final exact pe baza informațiilor pe care au decis respingerea ei joi”, spune luni dinimeața europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

Siegfried Mureșan, atacat de un europarlamentar PSD. ”Nu are pic de rușine”
Siegfried Mureșan
loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii