Rovana Plumb, Natalia Intotero și Tudorel Toader vor fi dați afară din Guvern, miercuri
Ultima Ora Politic Social

Rovana Plumb, Natalia Intotero și Tudorel Toader vor fi dați afară din Guvern, miercuri

Social-democrații vor organiza un nou Comitet Executiv Național, iar acesta va avea loc miercuri, scrie g4media.ro. Pe agenda ședinței va fi și remanierea Guvernului, trei nume fiind, arată sursele citate, în colimator.

E vorba, pe de o parte, de Rovana Plumb și Natalia Intotero, care vor candida la europarlamentare, iar Liviu Dragnea le-a cerut acestora în repetate rânduri să părăsească Executivul înainte de campania electorală.

Pe de altă parte, susțin sursele G4Media, pe masa remanierii va fi și numele ministrului Justiției, Tudorel Toader, față de care există nemulțumiri mari în partid din cauza faptului că nu a venit cu proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea Codurilor penale.

Nemulțumiri pe care le-a exprimat, deschis și repetat, inclusiv Liviu Dragnea. Mai mult, liderul PSD a declarat recent că Toader i-a păcălit pe social-democrați.

Luni seară, la Realitatea TV, aceste acuzații au fost reluate de deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta l-a criticat pe Toader că nu a făcut nimic în privința OUG-ului solicitat de Dragnea și PSD.

Nu în ultimul rând, Rădulescu a transmis, tot luni seară, că e nevoie de un nou Comitet Executiv al PSD și că Viorica Dăncilă trebuie să înțeleagă faptul că este nevoie să acționeze, în sensul adoptării de către Cabinetul pe care îl conduce a ordonanței de urgență.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.