Rovan Plumb și-a bătut joc de propria casă părintească! O lasă să se prăbușească 7
Ultima Ora Politic Social

Rovan Plumb și-a bătut joc de propria casă părintească! O lasă să se prăbușească

Casă părintească a Rovanei Plumb din județul Dâmbovița este lăsată în paragină, la un pas de a se prăbuși, arată Știrile Kanal D.  Plumb este propusă de Viorica Dancila să reprezinte România în calitate de comisar european.

Rovan Plumb și-a bătut joc de propria casă părintească! O lasă să se prăbușească 8

Rovana Plumb este originară dintr-un sat din județul Dâmbovița, Buciumeni. Casă părintească a Rovanei Plumb este trecută  în declarație de avere la rubrica ”case de vacanță”. Cu o suprafață de 48 de metri pătrați și un teren aferent de 2260 metri pătrați, casă a intrat în posesia Rovanei Plumb în 2013, după succesiunea legală.

Rovan Plumb și-a bătut joc de propria casă părintească! O lasă să se prăbușească 9 Rovan Plumb și-a bătut joc de propria casă părintească! O lasă să se prăbușească 10

Casă arată însă că o ruină, fiind la un pas să se prăbușească cu totul. Bârnele și bucăți din fațada casei au început să cadă, iar gardul și construcția din curte se prăbușesc încet, dar sigur.

Rovana Plumb susține în numeroase discursuri publice că este foarte atașată de locurile natale și că promovează tradițiile românești.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.