BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic Social

Românii au făcut-o franjuri pe Viorica! Câți cetățeni au semnat ”Pactul lui Dăncilă”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îi îndeamnă pe români să semneze „Pactul lui Dancila”. Opoziția a refuzat să semneze acest demers. Dar nici cu poporul, PSD nu are succes> doar 273 de români au semnat, până sâmbătă dimineață, „Pactul lui Dancila”.

„Aseară (vineri – n.red.) am semnat ‘Pactul pentru bunăstarea românilor’ care prevede continuarea creșterilor de pensii și salarii prevăzute în lege și menținerea taxelor scăzute pentru tinerii antreprenori și pentru cei cu activități independente.

Am făcut-o în calitate de simplu cetățean, așa cum va invit să o faceți și voi.

(…) Premierul a propus acest Pact tuturor partidelor parlamentare, astfel încât acestea să le garanteze românilor că nu le vor anula beneficiile câștigate în această guvernare. Partidele din opoziție au refuzat să îl semneze, dezvăluindu-și astfel intenția de a reveni cu politici de austeritate.

Putem însă să îi oprim! Noi, cetățenii! Putem să le arătăm că voință noastră este mai puternică!

Dacă eșți pensionar și nu vrei să te mai temi că îți vor îngheța pensia, dacă eșți salariat și nu vrei să te mai temi că îți vor opri creșterile la salariu sau că nu ti-l vor tăia din nou, dacă ai o mică afacere și nu vrei să îți crească taxele, dacă ai un PFA, ești artist, avocat, jurnalist, consultant sau desfășori o altă activitate independența și nu vrei să își crească impozitele, dacă ești un tânăr care vrea să înceapă o afacere și mizezi pe sprijinul din Programul Start-Up Nation, atunci apară-ti drepturile și beneficiile!

Semnează și tu Pactul!”, a scris Fifor pe Facebook.

Sâmbătă dimineață, Pactul lui Dancila era semnat doar de 273 de români, în condițiile în care chiar și Dancila a promovat pe Facebook semnarea acestui pact. „Chem românii alături de mine, că să continuăm creșterea veniturilor și măsurile de sprijin menite să ducă România mai departe!”, a spus disperată Dancila.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.