Polonezii au început producţia de gaze în România!
Federația Patronală Petrol și Gaze spulberă Guvernul. Cere măsuri imediate
Ultima Ora Politic

România trebuie sa câștige din investițiile din Marea Neagră și nu anumiți politicieni sau grupuri de interese

“România trebuie sa câștige din investițiile din Marea Neagră și nu anumiți politicieni sau grupuri de interese”

 Resursele naturale ale României nu pot fi tranzacționate după bunul plac sau aranjamentele unui politician! Este necesară o analiză foarte serioasă a legii offshore care stabilește modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.

“Am asistat până acum la încercarea de a tranzacționa resursele României pe persoană fizică: negocieri purtate în biroul președintelui Camerei Deputaților cu investitori, în spatele ușilor închise, cifre și predicții fără un studiu de impact financiar, fără o analiză concretă a ceea ce înseamnă taxarea veniturilor exploatării de petrol si gaze. România trebuie să câștige din investițiile din Marea Neagră și acum se definește cadrul legislativ și se pun bazele cooperării între țara noastră și diverse companii petroliere interesate de resursele naturale ale Mării Negre. Esențial este să ne dovedim profesioniști, echilibrați, raționali, consecvenți, să știm și să ne asumăm menținerea stabilității și predictibilității fiscale. Proiectul de lege este necesar pentru începerea exploatărilor de gaze din Marea Neagra, însă el nu trebuie adoptat oricum”, declară deputatul neafiliat Mihaela Huncă.

Pro România va veni cu o analiză foarte serioasă la Legea Offshore, cu studii de impact realizate de experți și organizații independente, comparații cu exploatări similare care ar trebui să stea la baza adoptării legii.” a declarat ăntr-un comunicat remis newsteam.ro deputatul neafiliat Mihaela Huncă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii