Penitenciarul Rahova
Penitenciarul Rahova
Ultima Ora Justiție Politic Social

România de tip mafiot: Soția unui gardian de la Penitenciarul Rahova, tăiată pe față în propria casă 

Soția unui gardian de la penitenciarul Rahova a fost tăiată pe față și pe gât în propria locuință. Atacatorii au intrat peste femeie în casă și au tăiat-o cu un cuțit, apoi au dispărut rapid când a ajuns fiul femeii. Fapta ar putea fi o răzbunare, consideră polițiștii, care au declanșat o anchetă. Femeia a fost dusă la spital de un echipaj de prim ajutor.

Atacul a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 6.00, în casa gardianului din București.

Femeia se afla singură în casă atunci când doi indivizi necunoscuţi au intrat în interior, au ameninţat-o şi apoi au tăiat-o cu un cuţit pe faţă şi pe gât, relatează observator.tv.

Fiul femeii, un tânăr de 18 ani şi-a găsit mama plină de sânge şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„În această dimineață, în jurul orei 06.30, prin apel 112, Secția 18 Poliție a fost sesizată de un tânăr, că la revenirea la domiciliu și-a găsit mama agresată de doi bărbați necunoscuți, care la vederea lui au fugit. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție, dar și de prim ajutor. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Secția 18 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs agresiunea și pentru identificarea persoanelor implicate”, a informat Poliția Capitalei.

Femeia a fost transportată la spital, în stare gravă, fiind băgată direct în sala de operaţii. Agentul de la Penitenciarul Rahova se afla la locul de muncă în momentul atacului.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.