Halucinant: Teodorovici, atac dur la Viorica Dăncilă
Semnalele de alarmă asupra iresponsabilității fiscale și economice a guvernării. PSD guvernează pe datorie
Ultima Ora Politic

Robert Negoiță, scrisoare deschisă pentru Dăncilă. Atac la Teodorovici

Primarul Sectorului 3 și preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, Robert Negoiță, cerere de ultim moment pentru premierul Vioricăi Dăncilă. Acesta transmite să-l forțeze pe ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, să-și păstreze promisiunile făcute în spațiul public și la negocierile din ședințe.

”Scrisoare deschisă în atenția prim-ministrului României, Viorica Dăncilă

Am luat act de invitația făcută de către domnul ministru de finanțe, Orlando Teodorovici, în care suntem chemați mâine, alături de toate celelalte organizații asociative locale, pentru o nouă rundă de discuții legată de rectificarea bugetară.

Ținând cont de declarațiile publice ale domnului ministru făcute până acum, dar mai ales de faptul că, în ultima perioadă, au fost numeroase tentative ale domniei sale de a schimba din mers obligațiile pe care a promis că le respectă, în numele comunității Sectorului 3, vă adresăm public următoarea solicitare:

– asigurați-vă că, înaintea întâlnirii de mâine, domnul ministru de finanțe are capacitatea de a înțelege și respecta valoarea unei promisiuni făcute în numele statului, de la cel mai înalt nivel, pe care îl reprezintă. Dar și că stopează inițierea oricăror feluri de tertipuri menite să dezbine și să mai spolieze câte ceva din bugetele cuvenite autorităților locale. Considerăm că aveți această obligație cu atât mai mult cu cât, chiar Dvs, de la înălțimea funcției pe care o ocupați, ați promis că veți respecta discuțiile avute cu noi inițial.

Noi, primarii de municipii din România, considerăm că, în momentul în care statul român, prin cei mai înalți demnitari ai lui, nu are bunăvoința de a-și respecta cuvântul dat public, atunci lucrurile în România au intrat într-o zodie neagră, iar posibilele repercusiuni ale acestei stări de fapt pot fi fatale pentru administrația locală.

Cu mulțumiri,

Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3”, a spus Robert Negoiță pe pagina sa de facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.